Om piratpartister och fakta (2009-05-28)

I en kommentar till min förra bloggpost anklagar Piratpartiets EU-kandidat, Snild Dolkow, mig för att ljuga och inte ha koll på fakta. Dolkows kommentar hade följande innehåll:

Amelia Andersdotter sitter INTE i styrelsen för Svenska FN-föreningen. Det är otroligt lätt att se på deras hemsida. När det gäller föreningen ”Alla lika, Alla olika” lyckas jag inte hitta ordet Amelia NÅGONSTANS på hela deras webbdomän. Därmed finner jag det tvivelaktigt att hon varit ”företrädare” för dem.

Det kanske vore en idé att kolla upp dina fakta innan du slänger ur dig grejor.

Men visst, jag tror nog det är svårt att hitta en piratkandidat som tänker arbeta för minskad invandring. Mest för att invandringsfrågan inte är en fråga vi driver. Alls. På något håll.

Ja, herr Dolkow, låt oss då kolla på fakta. På Amelia Andersdotters egen kampanjhemsida uppger hon själv, under rubriken ”Nuvarande uppdrag och förtroendeposter” att hon för 2009 innehar uppdraget som ”Styrelsesuppleant i Svenska FN-förbundets Skånedistrikt”.

Andersdotters pressbild finns också med på AOALs pressrum på Newsdesk, där det står att hon representerat den organisation som driver kampanjen vid en internationell konferens.

Att PP inte driver invandringsfrågan är ju också en sanning med modifikation. Detta då Piratpartiet i sin officiella strategi skriver följande:

Det enda vi kan säga säkert är att vi inte kommer att gå med i gruppen för främlingsfientliga nationalistiska partier under några omständigheter, vad de än skulle kunna tänkas få för sig att säga eller göra när det gäller våra frågor. Det beror på att vi inte gillar dem, helt enkelt.

I och med detta ställningstagande har Piratpartiet tagit steget från att vara ett parti som bara jobbar för sina IT-relaterade hjärtefrågor till att också vara ett parti som jobbar mot nationalism, nationellt självbestämmande, reglerad invandring och antiislamism. Detta ställningstagande förstärks av att man samtidigt också säger att man skulle föredra att ansluta sig till antingen den liberala eller den gröna gruppen i parlamentet, som är just de grupper som tydligast förespråkar nationsupplösning och oreglerad invandring.

Föraktet för nationalismen är uppenbarligen t om starkare än viljan att få genomslag för sina egna kärnfrågor eftersom man skriver att man inte ”under några omständigheter” kan tänka sig att samarbeta med nationalister och detta måste ju inkludera ett scenario där ett samarbete med nationalisterna är den enda framkomliga vägen för att få igenom sitt program. Det torde därmed inte vara felaktigt att kategorisera Piratpartiet som ett parti som i första hand är antinationalistiskt och i andra hand jobbar för det som man själva kallar ”frihet på internet”

En röst på Piratpartiet är alltså en röst för nationsupplösning, svenskfientlighet, mångkulturalism, massinvandring och islamisering.

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s