Inte relevant? (2006-09-16)

Efter att i åratal ägnat nästan all sin energi åt att framställa Sd som ett särskilt otäckt och kriminellt belastat parti tvingas de så kallade ”journalisterna” på Expo konfronteras med Brottsförebyggande rådets uppgifter som säger att nästan var femte kandidat för riksdagspartierna är lagförd för brott. Även om man räknar bort alla trafikbrott så är det ändå 13% som är dömda för andra brott. Enligt Expos uppgifter är motsvarande siffra för sverigedemokraterna 10%. Trots att man i åratal basunerat ut den direkta motsatsen, så visar det sig alltså att Sd är ett av landets minst brottsbelastade partier. Skulle man sedan ta hänsyn till alla de variabler, som brukar vara så viktiga att lyfta fram när man jämför svenskars och invandrares brottsbenägenhet, som t ex ålder, kön och socioekonomisk bakgrund, ja då skulle troligen jämförelsen bli ännu mer fördelaktig för Sd.

Daniel Poohls enda kommentar i dagens Expressen är att jämförelsen mellan Expos uppgifter om Sd och BRÅ:s siffror om riksdagspartierna, som måste raserat hela hans världbild, inte är ”relevant”.

Nej, när syftet med hela ens verksamhet är att bedriva smutsig propaganda så är det klart att sanningen inte är relevant. Smutsig propaganda borde dock inte få statligt stöd och propagandister borde inte anlitas som objektiva ”experter”. Inte i ett sunt samhälle.

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s