Handels silar mygg och sväljer kameler (2008-03-20)

Sedan det blivit känt att Sverigedemokraterna, vars mest kontroversiella fråga är att man, i likhet med en majoritet av befolkningen, vill harmonisera Sveriges invandringspolitik med våra nordiska grannländers, skall hålla årsmöte på hotell Gustav Fröding i Karlstad, så blev fackförbundet Handels djupt upprörda och bestämde sig för att straffa hotellet med en bojkott.

Värt att känna till är att Handels, som nu vill distansera sig ifrån sverigedemokraternas påstådda extremism så till den milda grad att man är beredd att straffa en näringsidkare för att denne bedriver en verksamhet som är politiskt neutral, i andra sammanhang inte har några som helst problem med extremism.

År 2007 stod Handels som arrangör för evenemanget ”Socialistiskt forum” i Stockholm. Huvudpunkter var bland annat 90-årsjubiléet av den ryska revolutionen och en ”rundvandring i Lenins Stockholm” Bland Handels medarrangörer återfanns då bland annat: Revolutionär kommunistisk ungdom som bland annat förnekar sovjetkommunismens massmord, anordnar hyllningsresor till kommunistiska diktaturstater och stöder terroristorganisationer, Revolution som är en ungdomsgrupp nära knuten till organisationen ”Arbetarmakt” som strävar efter att avskaffa kapitalismen genom väpnad revolution och som vill avskaffa polisen och militären och ersätta dessa med beväpnade ”arbetarmiliser”, mfl, mfl.

Handels är också medlemmar i den så kallade ”18 septemberalliansen” tillsammans med Syndikalistiska ungdomsförbundet, som enligt säkerhetspolisen har mycket nära band till AFA och finns med på listan över organisationer som anses utgöra ett hot mot rikets inre säkerhet. Bland Handels övriga allianskamrater återfinns bland andra: Irans Förenade Arbetarkommunistiska Parti, Kommunistiska partiet, Rättvisepartiet Socialisterna, Svensk-Kubanska Föreningen och Sveriges Kommunistiska Parti

Sällan har väl uttrycket ”sila mygg och svälja kameler” varit mer tillämpbart…

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s