Fem sanningssägare är fler än fyra propagandister (2006-09-14)

Skärrad av Sverigdemokraternas ökande popularitet och folkpartiets dalande opinionssiffror går liberala ungdomsförbundets ordförande, Fredrik Malm, till angrepp mot mitt parti på Brännpunkt 13/9. Istället för att sakligt debattera åsiktsskillnaderna mellan våra bägge partier väljer han att på sedvanligt manér hänfalla till propaganda, osanningar och överdrifter.

De senaste åren har Sverigedemokraterna upplevt en stark medlemstillväxt i förhållande till sin storlek. Medlemsantalet har ökat med mer än 1000 personer. Ett nytt parti, som växer, drar naturligtvis också till sig en och annan tokstolle och då Sverigedemokraternas nuvarande partiledning inte har något som helst överseende med olika former av extremism har partiet därför valt att, under samma period, utesluta ett tjugotal medlemmar. Fredrik Malm berömmer sig om att ha goda kunskaper om Sverigedemokraterna. Trots det hävdar han i sin artikel att partiet skall ha uteslutit fler medlemmar än vi nyrekryterat. Sist jag kollade var dock 1000 mer än 20 och 5 sanningssägare var fler än fyra propagandister.

Utan att närmare belägga sin sak kommer Malm också med det hårresande påståendet att det inom Sd skulle finnas ”sekttendenser”. Det är inte så lite magstarkt för att komma från en representant för ett parti där en liten sluten krets nyligen avslöjats med att ljuga, spionera och hålla varandra om ryggen. Ett parti, vars toppkandidat i Malmö, Goran Rahbi, får aktivt stöd i valkampanjen av den antisemitiske och europahatande storayatollan Bashir an-Najafi i Irak. Det senare har fått många shiitiska invandrare i Malmö att tro att de måste rösta på folkpartiet för att inte bryta mot sin religion. Den folkpartistiske riksdagsmannen Allan Widman har dock i Sydsvenska Dagbladet 8/9 sagt att tycker att han det hela är positivt och jämfört det med att LO:s ordförande uppmanar sin medlemmar att rösta på Socialdemokraterna (Sic).

Nej, om det är något parti som skall beskyllas för sekttendenser i den här valrörelsen så är det sannerligen inte Sverigedemokraterna.

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s