Familje(F!)entligt (2009-03-07)

I en debattartikel med titeln ”Familjefundamentalisterna”publicerad i den socialistiska tidningen ”Efter arbetet” går Feministiskt initiativs partiledare, Gudrun Schyman, till frontalangrepp på Sverigedemokraterna.

Schyman börjar med att anklaga Sverigedemokraterna för att ha en övervikt av manliga medlemmar. Vi är de första att beklaga att det förhåller sig på det viset, men av någon anledning tycks män ha en större benägenhet att utsätta sig för risken att bli trakasserade och misshandlade av sympatisörerna till det parti som Schyman tidigare ledde. Viktigt att påpeka i sammanhanget är dock att även män givetvis kan dra sig för att engagera sig politiskt om det medför en risk för att drabbas av fysisk misshandel. Den låga andelen manliga medlemmar i just FI, som på sina kongresser sjunger om att män skall ”slitas i stycken”, är ju ett talande exempel på detta.

Schyman fortsätter med att anklaga oss för att vara ”könskonserverande”. Anledningen till detta är att vi till skillnad från Schyman inte ser kön i första hand som ett problem skapat av ett mystiskt patriarkat och som man utan vidare bara kan tänka bort, utan som ett biologiskt och vetenskapligt faktum. Till skillnad från de bokstavstroende anhängarna av Islam, som ständigt går fria från Schymans och andra totalitära feministers bannbullor är det dock en självklarhet för oss Sverigedemokrater att människor av båda könen skall ha exakt samma rättigheter och möjligheter.

Längre fram i sin artikel lyckas Schyman med konststycket att tala sig varm för alla möjliga -och omöjliga familjekonstellationer, inklusive ensamståendes ”rätt” till insemination, samtidigt som hon i samma andetag konstaterar att det bästa för ett barn är att få ”närhet till båda föräldrarna”. Det hade varit ytterst intressant att få höra Schymans förklaring på hur ett barn som adopteras av en ensamstående skall kunna få närhet till båda föräldrarna. Vi Sverigedemokrater lider iallafall inte av samma förvirring. Vår utgångspunkt är alltid barnens och i förlängningen därmed också samhällets bästa och vi inser att de optimala förutsättningarna för ett barn är att få växa upp med båda sina biologiska föräldrar. Vi inser också att det bästa för ett barn som har förlorat sina biologiska föräldrar är att få växa upp med en man och en kvinna eftersom en sådan konstellation är den enda som kan tjäna som ett fullvärdigt substitut för de föräldrar man har förlorat. Denna barnens rätt till en mor och en far är dock den enda rättighet som Schyman glömmer att räkna upp ur den katalog av rättigheter som hon tillskriver olika grupper.

Vår politiska utgångspunkt står alltså tvärtemot Feministiskt initativs samhällsupplösande, verklighetsfrånvända, barnfientliga och familjefientliga politik. Feministisk initiativs totalitära vänsteridéer skall inte få beröva barnen deras rättigheter eller skrämma oliktänkande till tystnad, varken i Skåne, Sverige eller Europa.

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s