De människovänliga likskändarna (2008-10-18)

Den 11 oktober 2008 avled den österrikiske partiledaren och fosterlandsvännen, Jörg Haider, i en tragisk bilolycka på väg till sin mors 90-årskalas. Efter sig lämnar han en sörjande hustru och två döttrar.

Som alla människor var han inte utan fel och brister, men jag och många försvarare av Västerlandet och den nationella friheten kommer att sakna honom, hans orubbliga kämpaglöd och hans civilkurage.

Att saknaden inte är lika stor hos Haiders politiska motståndare har jag förståelse för. Länge har det dock varit en del av det som ibland kallas för ”vanligt folkvett” att visa respekt och att inte tala illa om de döda, som inte kan försvara sig. Reaktionerna bland mångkulturalister och socialister efter Haiders död har dock visat att även denna fina tradition är på utdöende.

Den förmenta människovänligheten och godheten har länge varit en grundmurad del av mångkulturalisternas och vänsterns självbild.

Citaten nedan visar dock med alla önskvärd tydlighet hur falsk denna självbild är och vilka enorma mått av hat och låghet som ryms inom ramen för de tolerantas intolerans. Som vi så ofta förr har fått uppleva, omfattar den påstådda människovänligheten endast de likasinnade och de utsedda offergrupperna som man bestämt sig för att tycka synd om. De som vågar opponera sig och därmed inte passar in i det mångkulturella lyckoriket bemöts helt utan minsta tillstymmelse till respekt och jämställs närmast med ohyra.

Det här är deras sista ord över en folkkär, demokratisk politiker och familjefader:

Dagens nyheter:

I mitten av 1990-talet gick Jörg Haider under öknamnet ”Hitlers adoptivson”.

Östgötacorrespondenten:

Haider kom från en familj med nazistsympatier, vilket givetvis också förklarar valet av FPÖ – som huserar många av Österrikes nazistsympatisörer. Att han använde invandringspolitiken, det mångkulturella samhället och människors okunskap för att göda en politisk karriär var därför ingen slump.

Norran:

Han sa vad folk ville att han skulle säga, tummade säkerligen på sina politiska ideal i syfte att få så många röster som möjligt, och gjorde det utan att vara beredd på att ta varken personliga eller nationella konsekvenser av sitt agerande.

Bloggaren ”Necuse”:

”Jörg Haider omkom i en bilolycka den 11 oktober 2008 och lämnar fru och två döttrar efter sig.

Hemma hos mig firades med skumpa och ståt att denna högerextrema nazistjävel nu äntligen är död. Du är, och kommer aldrig att bli saknad.”

Bloggaren ”Tangoforenbenta”:

En väck oräkneliga kvar.Men att glädjas åt att ett xenofobarsel försvinner har man inte mycket för då det står oräkneliga åter

Bloggaren ”Erik Lärke”:

Det blev en bra helg tillslut. Jag har varit hemma och fått mat av mor och far. Träffat vänner. Även detta läste jag som förgyllde min vardag. Till och med Jörg Haider har ramlat av pinnen

Bloggaren ”Guaren”:

Ska även välja en liten, naggande god chokladbakelse för att fira… Jörg Haider körde ihjäl sig igår. Livet har sina goda stunder

.

 

Bloggaren ”Tianmi”:

Det är reckoning day! Jörg Hitler, den högerpopulistiske rasisten från Österrike (vad annars?), har mött sitt öde på en enslig väg någonstans i Klagenfurt. Hans bil blev ett veritabelt vrak, och han dog en plågsam död med huvud och bröst svårt sargade av metallskrot och asfalt. Dock inte tillräckligt plågsam, och man kunde önska att han hade överlevt som invalid, ompysslad av invandrarkvinnor med stort hjärta…

Bloggaren ”Andrea Doria”:

I dag uppmärksammar vi Jörg Haider, vars solbrända skidlärarflin vi slipper se mer. Tack för ingenting, rasistäckel. Det är bara att konstatera: Drinking and driving, it’s so much fun!

Bloggaren ”Miss borderline”:

Den österrikiska och högst obehagliga [semi-nazistiska]högerpolitikern Jörg Haider har omkommit i en bilolycka och världen har befriats från EN idiot iaf, HALLELUJA!!

Bloggen ”Autonoma kärnan”:

Slipsfascisten Jörg Haider körde ihjäl sig i natt. Bra jobbat, säger Autonoma Kärnan. Om fler följde Jörgs och Ians exempel hade vi dels haft roligare och dels sluppit en massa tidsödande arbete. Props till alla som käppjagar nazisvinen, men vi känner att det hade varit skönare om vi bara kunde slippa nazitramset och i stället fokusera på klasskamp. Tack vare usel bilkörning är vi i dag lite, lite närmare det målet.

Bloggaren ”Anna G Rahms”:

En smittkälla mindre kan nu sprida det dehumaniserande, xenofoba viruset över Europa. Jörg Haider avled nämligen i natt i en trafikolycka

De goda människovännerna, som hatade Jörg Haider för den ”hemska människosyn” som de inbillade sig att han hade, har talat…

För den som vill ta del av ett mer värdigt avsked av Jörg Haider rekommenderas följande filmklipp: Jörg Haider in memoriam

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s