Avhumanisering del 3 (2008-06-23)

Den som följt bloggen vet att jag tidigare skrivit flera artiklar, där jag tagit upp det avhumaniserande språkbruk, som etablissemanget använder om oss sverigedemokrater, vad detta språkbruk säger om makthavarnas världsbild och vilka konsekvenser som dessa signaler riskerar att få när de når psykiskt labila personer inom t ex den extrema vänstern.

För att ingen skall tro att situationen har blivit bättre kan jag meddela att ledarredaktionen på Länstidningen i Östersund , för några dagar sedan, jämförde oss sverigedemokrater med ”ogräs” som ”traditionellt bekämpningsmedel” inte biter på.

Ledarredaktionen på Gotlands allehanda jämför oss idag med ”mygg” som inte försvinner ”förrän man på allvar slår tillbaka, med kraft.”

Den som vill se några handfasta exempel på hur det kan gå till när man bekämpar ogräs med otraditionellt bekämpningsmedel och slår till med kraft mot sd-myggen, kan besöka www.sd-kuriren.info och klicka sig in under rubriken ”Nej tack till extremism!”, längst ned till vänster på sidan. Där kan man bland annat beskåda bilder på mina partivänner som de senaste åren slagit blodiga av extremvänstern.

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s