Alla barn har rätt till en mor och en far! (2009-02-25)

Den borgerliga majoriteten i riksdagens socialutskott beslutade under gårdagen att avslå samtliga riksdagsmotioner som förespråkade införandet av rätt till assisterad befruktning (inseminering) för ensamstående kvinnor.

Beslutet är en uppenbar eftergift till Kristdemokraterna som blivit fullständigt överkörda av sina allianskamrater i fråga efter fråga de senaste åren.

Risken för att KD:s tokliberala medregenter skall följa sin övertygelse och ändå genomföra en lagändring på området om något år, när KD hunnit slicka såren efter nederlaget i frågan om könsneutrala äktenskap, är tyvärr överhängande. Förhoppningsvis kan ett sverigedemokratiskt riksdagsinträde bidra till att så inte blir fallet.

Att många barn av olika anledningar tvingas växa upp med bara en förälder är ofrånkomligt. Många ensamstående föräldrar gör också en helt fantastiskt insats. Otaliga studier har dock visat att de optimala förutsättningarna för ett barn är att få växa upp med båda sina biologiska föräldrar. Att då från samhällets sida understödja en ordning där barnet redan från födslen är berövat sin ena förälder är därför inte moraliskt försvarbart.

Alla barn har rätt till en mor och en far!

Annonser
Det här inlägget postades i Äldre bloggposter från SD-Kuriren. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s